Hogia Smart Integration

Som småföretagare inom e-handel behöver du effektiv hantering av din administration och enkla, flexibla program för att sköta till exempel bokföring och fakturering

Genom att koppla din webbshop till det prisvärda Hogia Smart får du ett webbaserat ekonomisystem som förenklar din vardag för gott. Genom Hogia kan du sköta ditt företag var som helst, när du vill och få full kontroll över din ekonomi- perfekt för den mindre, nystartade e-handlaren. Du slipper hålla på med det tekniska eller administrativa sysslor och får mer tid till att utveckla din verksamhet.

Genom Sharespines integration till Hogia Smart kan du hantera kundinformation, order, priser och produkter från ett enda system. Sharespine överför informationen mellan butik och affärssystem vilket gör att du slipper dubbelinmatning då allt underlag synkroniseras. I affärssystemet får du både fakturering, butikskassa och bokföring, som kan arbeta tillsammans och skapa ett synkroniserat flöde där informationen mellan programmen uppdateras automatiskt. Detta sparar dig enormt med tid och risken för felinmatning elimineras helt. Genom Hogias butikskassa kan du även sköta dina fysiska butiker och din e-handel i samma, användarvänliga system- enkelt och effektivt!

Bra att veta om Hogia Smart:

# Webbaserat system riktat till mindre företag.
# Intuitivt användargränsnitt kompatibelt med dator, surfplatta och mobil.
# Hogia Smart saknar stöd för prislistor och mängdrabatter, stöds därmed inte heller via integrationer i nuläget.
# Funktionsmässigt är Hogia Smart idag ett enkelt system men med en hög utvecklingstakt så vi lär se fler spännande funktioner över tid.
# Du hittar mer information i “Länkbanken” längst ner i dokumentet.

Tillgängliga integrationsflöden för Hogia Smart

Det finns möjlighet att konfigurera tjänsten utefter två huvudflöden, beroende på vilket system som ska vara styrande. Ladda ner PDF för integrationsflöden för Hogia och Sharespine: hogia-smart-sharespine-webbutik.pdf

Kontaktuppgifter
Hogia Small Office AB
Hakenäs
444 28 Stenungsund

Web;
http://www.hogia.se/smalloffice/produkter/kategori/bokforingsprogram/#produkt-3209-1
http://www.hogia.se/smalloffice/e-handel/
http://www.hogia.se/smalloffice/produkter/kategori/kassaregister/#produkt-50-1
E-post; smart@hogia.se
Tel; +46 (0)303-68800


Ladda ner produktark för Hogia Smart och några av våra vanligaste e-handelsystem;

Integrera Hogia Smart med Magento.pdf
Integrera Hogia Smart med WooCommerce.pdf
Integrera Hogia Smart med Prestashop.pdf
Integrera Hogia Smart med Nordisk-e-handel.pdf
Integrera Hogia Smart med Starweb.pdf
Integrera Hogia Smart med Jetshop.pdf
Integrera Hogia Smart med Shopify.pdf

Läs mer om vilka ehandelssystem som kan kopplas till Hogia Smart

Hogia Small kan integreras mot följande e-handelssystem.

Integrationen av Hogia Small till Sharespine hjälper e-handlaren att arbeta med fler säljkanaler, reducera manuella operationer och därmed öka affärsnyttan. Genom att förenkla eller eliminera arbetsmoment i den dagliga hanteringen av din webbutik, som överföring av order, kunddata, lager och onlinebetalningar, sparar du inte bara tid, utan ökar även kvalitet på den data som ska överföras. För att läsa mer om vilka dataregister som kan skickas till och från webbutiken så trycker du på en av ikonerna för ditt valda e-handelssystem nedan.

Läs mer om vilka dataregister som används med Hogia Smart

Dataregister & funktioner för olika ekonomisystem

Tänk på att olika system inte alltid har stöd för samma dataregister och att vissa moment därför kanske inte går att genomföra. Här kan du se vilka olika register [data] som vi med vår programvara kan flytta mellan dina olika systemen, samt lite andra funktioner som vår integrationsprodukt klarar hantera.

Läs mer om olika flöden med Hogia Smart

Sharespines olika standardflöden.

Här kommer en beskrivning av våra vanligaste flöden som kunderna efterfrågar och som produkten är utvecklad för. För kunder som önskar andra flöden eller arbetsprocesser så kan vi genom vårt system med plugin bygga skräddarsydda funktioner som påverkar och ändrar våra standardflöden.

Tekniska manualer

Klicka på länkarna nedan för att komma till rätt manual

Vad kostar våra tjänster?

Våra produkter och tjänster

Vår prismodell för vår Client och vår Cloud lösningen är baserad på volym och funktion. Med en låg ingångskostnad vill vi  att även mindre skall kunna ta del av mer avancerade tjänster inom e-handeln.

Sharespine Client

Sharespine Client används i de fall där ekonomisystemet är klientbaserat, t.e.x Visma Administration eller Mamut One Enterprise.

Sharespine Client är en klientbaserad SaaS tjänst och prismodellen är baserad på volym och funktion. Till licens krävs ett startpaketet som täcker installation och konfiguration.

Från 195 kr/mån.

Läs mer om Client

Sharespine Cloud

Sharespine Cloud används i de fall där ekonomisystemet är molnbaserade, t.e.x Specter, Fortnox, Visma eEkonomi, e-conomic eller Hogia Small.

Sharespine Cloud är en molnbaserad SaaS tjänst och prismodellen är baserad på volym och funktion.Till licens krävs ett startpaketet som täcker installation och konfiguration.

Från 195 kr/mån.

Läs mer om Cloud

Startpaket

Startpaket täcker leverans, installation, utbildning och konfiguration. Startpaketet tar normalt mellan 2-6h beroende på önskade flöden.

Vi hjälper er att komma igång med er koppling mellan webbutiken och ert affärssystem. Tillsammans går igenom hur flödet skall vara och vilken information som skall synkas mellan de olika systemen.

Från 2200kr.

Läs mer om Startpaket
Kontakta oss för mer information