031 - 704 38 00

DevOp

Malmö, Uddevalla eller Göteborg

Om tjänsten

Personen ska främst arbeta med att vidareutveckla vår driftmiljö, våra interna miljöer och övervakningssystem av olika slag. Även vidareutveckla deploy och automatisering, inkl testsystem. Du kommer jobba i nära samarbete med produktteamet. Du bör kunna scripta/koda men behöver inte vara programmerare.

Produktteamet

Du kommer ingå i vårt utvecklingsteam som dagligen arbetar med alla aspekter av våra produkter som per idag dagligen används av över 900 kunder på den nordiska marknaden. Vi bygger vår plattform på distribuerad microservice-arkitektur med en modern teknikstack och som medlem i produktgruppen kommer du arbeta tätt tillsammans med övriga utvecklare och projektmedlemmar i en lättrörlig utvecklingsprocess med flera releaser till produktion per månad. Vi tror starkt på utvecklarfokus och har därför byggt upp teknikstöd och arbetsrutiner kring en effektiv continuous integration pipeline som genomsyrar hela utvecklingsprocessen från funktionsidé till driftsättning i produktion.

Din profil

Vi hänger inte upp oss på om du saknar examen från högskola/universitet eller om du saknar mängder med erfarenhetsår utan det handlar snarare om att du har rätt mindset och förutsättningar att jobba tillsammans med oss. Vi värdesätter personligt engagemang och ett naturligt brinnande intresse för teknik i allmänhet och utveckling i synnerhet. Vi söker nu flera personer som kan förstärka inom frontend-, test- och backendutveckling. De egenskaper vi ser att du som person har finns sammanfattat nedan.

Primära arbetsuppgifter/egenskaper

• Måste ha erfarenhet av driftmiljö med Kubernetes
• Utvecklinspipe (Gerrit/Git, Jenkins)
• Övervakning (Grafana, Kibana, Icinga, Opsgenie, …)
• Några års arbetslivserfarenhet (ingen junior)
• Erfarenhet / intresse av automatisering.
• Incidenthantering.
• Säkerhetstänk.

Sekundära/meriterande arbetsuppgifter/egenskaper

• Arbetat med Google Cloud
• Skript/kodning relaterat till drift och produktivitet
• Erfarenhet av ansible

Vårt erbjudande

Sharespine verkar inom en bransch som växer snabbt men förväntas växa ännu snabbare framöver. I takt med att företag i allmänhet och handelsföretag i synnerhet, har digitaliserats, har behovet av så kallade integrationsmotorer vuxit kraftigt. De flesta företag byter, eller har bytt ut, sina gamla verksamhetssystem som exempelvis bokföringssystem, butikskassor, crm-verktyg etc. mot olika typer av molnbaserade tjänster också kallat ”SaaS” – Software as a Service.

Sharespine är ett bolag som länge jobbat med integrationer mellan system. De senaste åren har vi tagit fram en helt ny plattform för att just knyta ihop många olika SaaS-tjänster.

Vår ambition är att ta ett grepp om den nordiska marknaden och bli den ledande integrationsplattformen.

• Du kommer till ett bolag i snabb tillväxt med väldigt bra momentum.
• Du kommer ingå i en kreativ och stimulerande arbetsmiljö med andra duktiga medarbetare inom respektive område med goda möjligheter till personlig utveckling.
• Du kommer att arbeta med några av de största e-handelsföretagen i branschen.
Både våra partners och kunder är många gånger ledande aktörer inom sitt område.

Vi är ett litet men snabbt växande företag med korta beslutsvägar och värdesätter därför ett personligt engagemang. Rätt person kommer att ges möjligheten att fördjupa sin kompetens i takt med företagets snabba tillväxt och specialisera sig på integrationer inom e-handelsbranschen.

Vi erbjuder en heltidstjänst på något av våra kontor i Uddevalla, Göteborg eller Malmö. Tjänsten tillträds omgående och utöver en spännande arbetsmiljö omfattar din anställning även förmåner såsom; tjänstepension, friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.

Sök tjänsten

Vi arbetar löpande med urvalet och välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker genom att anta och slutföra utmaningen på www.sharespine.com/recruit/. När du tagit dig igenom de olika nivåerna får du ut en e-post dit du ska skicka ansökan. I ansökan ser vi gärna att du bifogar relevanta underlag såsom meritförteckning och information om dig som person, gärna också om du har länk till kod eller projekt som du skrivit eller bidragit till.
Vi arbetar löpande med urvalet och välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten eller vill ansöka direkt så kan ni skicka ett e-post eller kontakta Runar Wahlgren, VD, runar.wahlgren@sharespine.com.

Samtycke för rekryteringsprocess

När du skickar in din arbetsansökan till oss så behöver vi ditt samtycke att behandla personuppgifter såsom;
– Personnamn
– Telefonnummer
– E-post
– LinkedIn-profil
– Samt andra relevanta uppgifter som du själv inkluderat i ditt CV och personliga brev.
Detta är uppgifter vi behöver för att kunna behandla din ansökan genom rekryteringsprocessen för att dels hålla kontakt med dig och dels för att få in tillräckligt med information för att bedöma hur väl du passar in på anställningsprofilen.
Personuppgifter hanteras varsamt och på ett säkert sätt, i enlighet med vår interna personuppgiftspolicy, för att skydda din integritet. För kandidater som ansöker och som inte leder till anställning sparar vi ansökningshandlingarna i upp till ett år (12 månader), från den dagen du ansöker, sedan raderas dessa från våra system. Vi gör detta för att bevaka om det dyker upp andra lämpliga lediga tjänster hos oss där din profil skulle passa.
Du kan när som helst i tiden återkalla detta samtycke genom att kontakta oss på privacy@sharespine.com.

Våra allmänna villkor inklusive personuppgiftspolicy finns att läsa i sin helhet på https://my.sharespine.com/allmanna-villkor.html

Kompetensutveckling

Vi på Sharespine gillar stjärnor och vill gärna hjälpa till att utveckla dig som person. Därför hjälper vi våra medarbetare att utvecklas inom områden som de brinner för.

Göteborg, Uddevalla eller Malmö

Våra kontor ligger belägna i Göteborg och Malmö området. Få möjlighet att jobba i något av våra kontor i centrala Göteborg och Malmö samt i Uddevalla.

Tjänstepension

Alla våra medarbetare har tillgång till en förmånlig tjänstepension där du sedan får bestämma själv var denna pensionen skall placeras.

Bonusprogram

Alla våra medarbetare får ta del av ett bonusprogram baserat på resultat från föregående år. Desto bättre resultat, desto bättre bonus.