Är du vår nästa integrationsspecialist?

Sharespine skalar nu upp "Customer success"-avdelningen med fler medarbetare. Ta chansen att arbeta i en lättrörlig support-avdelning med kunskapstörstande kollegor som har roligt på jobbet och där teknikgränserna ständigt utmanas för att slutligen kunna leverera bästa tänkbara användarupplevelse, support och vägledning för våra kunder. 

Sharespine-logotyp
Sök tjänsten

Några av de 37 systemen vi integrerar med

Vad söker vi hos dig?

E-handelserfarenhet

Support

Vill lyckas

Erfarenhet av e-handel, internetapplikationer och/eller ekonomisystem, datorer och konfiguration av olika system.

Du är flexibel och trivs med att arbeta med flera olika uppgifter. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska.

Du har en hög servicenivå och tycker om att bygga relationer. Du är utåtriktad, målinriktad och positiv.

 Platsannons - Integrationstekniker - Sharespine

Bartek
CTO
Bartek - Senior Systems Architect

Vi är ledande på den nordiska marknaden inom integrationer 
för e-handlare sedan 2003

Växer med 30% per år

Kompetensutveckling

Placering i Göteborg eller Uddevalla området

Tjänstepension

Bonusprogram

Integrationstekniker sökes till ledande företag inom e-handel.

Sharespine bygger integrations och automationslösningar för e-handelsbranschen med kontor i centrala Göteborg.


Om företaget

Sharespine bygger och levererar programvaror för integrationer och automatisering  mellan ekonomi- och affärssystem, betalväxlar,olika e-handelsplattformar och marknadsplatser. Vår kund och produktportfölj består idag av 37 olika systemintegrationer, 45 återförsäljare samt över 1 000 aktiva integrationer. Bland våra kunder finner du både små och medelstora företag, såväl svenska som nordiska företag. Sharespine har idag 10 anställda och växer snabbt med sina unika produkter i en mycket het bransch. Sharespines huvudkontor ligger centralt på Kungsgatan i Göteborg. Men har även lokalkontor i Uddevalla och Malmö.


Om tjänsten

Du kommer att arbeta i företagets operativa avdelning "Customer Success". Det dagliga arbetet består av vägledning, konfiguration och support av våra integrationslösningar via delad skärm, e-post och telefon.

I tjänsten ingår även produktutvecklande aktiviteter då behov och upplägg ofta skiljer sig från kund till kund. Här samarbetar vi med våra partners och med företagets produktutvecklare för hitta kundspecifika lösningar.

Gruppens primära uppgift är att bemöta kunden på ett positivt sätt och med en lösningsorienterad hållning hjälpa kunden inom de områden som våra produkter omfattar.

Tjänsten passar för dig som vill bygga på din erfarenhet med att få möjlighet att arbeta med branschens ledande system och på djupet lära dig e-handels olika flöden. Med den kunskap du kommer bygga upp så kan du antingen sen gå vidare i din karriär som en produktspecialist och/eller arbeta med projektledning av olika e-handelsprojekt.


Om dig

 • Erfarenhet av e-handel, internetapplikationer och/eller ekonomisystem.
 • Erfarenhet av datorer, konfiguration av olika system.
 • Intresserad av de olika flöden som e-handeln genererar.
 • Du är flexibel och trivs med att arbeta med flera olika uppgifter.
 • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska.
 • Du har en hög servicenivå och tycker om att bygga relationer.
 • Du är utåtriktad, målinriktad och positiv.
 • Du har troligen arbetat tidigare med att guida kunder i olika system.


Vi tror att du som söker är intresserad av e-handel och redan jobbar i branschen eller i en liknande roll. Formell utbildning är ett plus, men inte ett krav. Då tempot kan vara högt söker vi dig som har en god förmåga att hantera flera saker samtidigt och har en förmåga att komma till avslut. För att trivas i rollen behöver du dessutom tycka om att ge god service och ha skinn på näsan. Du bör ha god datorvana och lätt att sätta dig in i nya system då vi ständigt utökar våra produkter med både nya system och systemtyper.


Vårt erbjudande

 • Du kommer ingå i en kreativ och stimulerande arbetsmiljö med andra duktiga medarbetare inom respektive område med goda möjligheter till personlig utveckling.
 • Du kommer att arbeta med några av de största e-handelsföretagen i branschen, både våra partners och kunder är många gånger ledande aktörer inom sitt område.
 • Du kommer att få lära dig och utveckla bred kompetens på en stor del av de olika system som krävs i en e-handelsverksamhet, allt från ekonomisystem, e-handelssystem och marknadsplatser.
 • Du kommer att arbeta med API´er för alla de system vi har stöd för i våra produkter. Du får även möjligheten att gå certifieringsutbildningar för t.ex. Visma Administration.
 • Med den kunskap du kommer bygga upp så kan du antingen sen gå vidare i din karriär som en produktspecialist och/eller arbeta med projektledning av olika större projekt.
 • Tjänsten tillträds omgående och utöver en spännande arbetsmiljö omfattar din anställning även förmåner som; Bonusprogram, tjänstepension, friskvårdsbidrag och kompetensutveckling. 


Vi älskar utmaningar och tänjer gärna på kunskapsgränserna för att få våra produkter så attraktiva som möjligt. Vi är ett litet men snabbt växande företag med korta beslutsvägar och värdesätter därför personligt engagemang. Rätt person kommer att ges möjligheten att fördjupa sin kompetens i takt med företagets snabba tillväxt och specialisera sig på integrationer inom e-handelsbranschen.

Vi erbjuder en heltidstjänst på huvudkontoret på Kungsgatan mitt i centrala Göteborg. Tjänsten tillträds omgående och utöver en spännande arbetsmiljö omfattar din anställning även förmåner såsom; tjänstepension, friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.


Sök tjänsten

Vi arbetar löpande med urvalet och välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten eller vill ansöka direkt så kan ni skicka ett e-post eller kontakta Leif Lindberg, VD, leif.lindberg@sharespine.com, eller Björn Wenzin, Projektledare Operation, bjorn.wenzin@sharespine.com och referera till tjänsten Integrationstekniker/Sharespine.

 Du kommer att arbeta med
David - CPO
David
R&D
Kalle - Software developer
Kalle
Software Developer
Leif - CEO
Leif
CEO
Kristoffer
CSO
Kristoffer - CSO
Daniel - Success manager
Daniel
CPO
Björn - Marketplace specialist
Björn
Head of Operation & Marketplace Specialist
Adrian
 Software Developer
Adrian - Software developer
Gunnel - Accounting
Gunnel
Accounting
Johannes - Digital strategist
Runar
Director of New Business
Peter - E-commerce specialist
Peter
Business Automation 
& E-commerce Specialist
Mattias - E-commerce specialist
Mattias
Teamleader Support & Delivery
Business Automation 
& E-commerce Specialist
Är du vår nästa integrationstekniker?

Skicka in dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt för kompletterade information som CV och personligt brev.

www.sharespine.com

Samtycke för rekryteringsprocess

När du skickar in din arbetsansökan till oss så behöver vi ditt samtycke att behandla personuppgifter såsom;
- Personnamn
- Telefonnummer
- E-post 
- LinkedIn-profil 
- Samt andra relevanta uppgifter som du själv inkluderat i ditt CV och personliga brev. 

Detta är uppgifter vi behöver för att kunna behandla din ansökan genom rekryteringsprocessen för att dels hålla kontakt med dig och dels för att få in tillräckligt med information för att bedöma hur väl du passar in på anställningsprofilen.

Personuppgifter hanteras varsamt och på ett säkert sätt, i enlighet med vår interna personuppgiftspolicy, för att skydda din integritet. För kandidater som ansöker och som inte leder till anställning sparar vi ansökningshandlingarna i upp till ett år (12 månader), från den dagen du ansöker, sedan raderas dessa från våra system. Vi gör detta för att bevaka om det dyker upp andra lämpliga lediga tjänster hos oss där din profil skulle passa. 

Du kan när som helst i tiden återkalla detta samtycke genom att kontakta oss på privacy@sharespine.com

Våra allmänna villkor inklusive personuppgiftspolicy finns att läsa i sin helhet på https://my.sharespine.com/allmanna-villkor.html

Robin
 Marketing & Partner Manager
Mikael
UX Designer
Ólöf
Software Developer
Ismail
Software Developer
Kajsa
Business Automation 
& E-commerce Specialist
Jakob
Business Automation 
& E-commerce Specialist
Camilla
Business Automation 
& E-commerce Specialist
Emely
Business Automation 
& E-commerce Specialist