Är du vår nästa stjärna inom programmering?

Sharespine skalar nu upp produktteamet med fler medarbetare. Ta chansen att arbeta i ett lättrörligt produktteam med kunskapstörstande kollegor som har roligt på jobbet och där teknikgränserna ständigt utmanas för att slutligen kunna leverera bästa tänkbara användarupplevelse åt våra kunder.

Sharespine-logotyp
Gör testet

Några av de 37 systemen vi integrerar med

Vad söker vi hos dig?

Programmeringspråk

API:er, drift & testning

Team

Erfarenhet av minst ett par språk, ett ständigt intresse för utveckling & extra spännande om du har full stack-erfarenhet.

Har erfarenhet av någon aspekt av Webservice API:er, effektiv testning, systemdrift och funktionell programmering.

Förmåga att jobba i grupp med andra drivna kollegor i en lättrörlig utvecklingsprocess med täta releaser.

 Platsannons - Utvecklare - Sharespine

Bartek
CTO
Bartek - Senior Systems Architect

Vi är ledande på den nordiska marknaden inom integrationer 
för e-handlare sedan 2003

Växer med 30% per år

Kompetensutveckling

Placering i Göteborg eller Malmö området

Tjänstepension

Bonusprogram

Bakgrund

Integrationsspecialisterna Sharespine har byggt integrationstjänster för e-handel och ekonomisystem sedan tidigt 2000-tal. Med vår senaste skapelse, plugboard.io, låter vi användare koppla upp sina verksamhetssystem i Plugboard så att data kan bearbetas och automatiserade arbetsflöden skapas. Sharespines mission är att, via våra integrationstjänster, skapa bästa möjliga förutsättningar för våra kunder att spara tid på repetitiva arbetsuppgifter som kan automatiseras. Vi söker nu fler talanger till vårt produktteam som vill vara med på resan att skala upp och bygga vidare på integrationstjänster av världsklass. Ta chansen att arbeta i ett lättrörligt produktteam med kunskapstörstande kollegor som har roligt på jobbet och där teknikgränserna ständigt utmanas för att slutligen kunna leverera bästa tänkbara användarupplevelse åt våra kunder. 

Produktteamet

Du kommer ingå i vårt produktteam som dagligen arbetar med alla aspekter av våra produkter som per idag dagligen används av över 750 kunder på den nordiska marknaden. Vi bygger vår plattform på distribuerad microservice-arkitektur med en modern teknikstack och som medlem i produktgruppen kommer du arbeta tätt tillsammans med övriga utvecklare och projektmedlemmar i en lättrörlig utvecklingsprocess med flera releaser till produktion per månad. Vi tror starkt på utvecklarfokus och har därför byggt upp teknikstöd och arbetsrutiner kring en effektiv continuous integration pipeline som genomsyrar hela utvecklingsprocessen från funktionsidé till driftsättning i produktion.  

Din profil

Vi hänger inte upp oss på om du saknar examen från högskola/universitet eller om du saknar mängder med erfarenhetsår utan det handlar snarare om att du har rätt mindset och förutsättningar att jobba tillsammans med oss. Vi värdesätter personligt engagemang och ett naturligt brinnande intresse för teknik i allmänhet och utveckling i synnerhet. Vi söker nu flera personer som kan förstärka inom frontend-, test- och backendutveckling. De egenskaper vi ser att du som person har finns sammanfattat nedan. 


Vi ser att du som person har;

  • kompetens inom minst ett par programmeringsspråk
  • genuint intresse för utveckling
  • förmåga att arbeta i grupp med andra drivna kollegor


Extra spännande om du har erfarenhet av;

  • Scala / Java
  • backend / frontend
  • testning
  • någon aspekt av Webservice API:er
  • funktionell programmering
  • distribuerade system
  • systemdrift


Vårt erbjudande till dig

Du kommer ingå i en kreativ och stimulerande arbetsmiljö med begåvade medarbetare inom respektive område med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi älskar utmaningar och tänjer gärna på kunskapsgränserna för att få våra produkter så attraktiva som möjligt. Hos oss har vi korta beslutsvägar och värdesätter personligt engagemang. Du får en unik möjlighet att vara med i hela produktutvecklingscykeln, från idé till produktionssättning. 

Vi erbjuder en heltidstjänst på vårt Göteborgs- eller Malmökontor enligt överenskommelse. Tjänsten tillträds omgående och utöver en spännande arbetsmiljö omfattar din anställning även förmåner som; Bonusprogram, tjänstepension, friskvårdsbidrag och kompetensutveckling. 

Sök tjänsten

Vi arbetar löpande med urvalet och välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker genom att anta och slutföra utmaningen på http://www.sharespine.com/recruit/.  När du tagit dig igenom de olika nivåerna får du ut en e-post dit du ska skicka ansökan. I ansökan ser vi gärna att du bifogar relevanta underlag såsom meritförteckning och information om dig som person, gärna också om du har länk till kod eller projekt som du skrivit eller bidragit till. 

 Du kommer att arbeta med
David - CPO
David
R&D
Kalle - Software developer
Kalle
Software Developer
Leif - CEO
Leif
CEO
Kristoffer
CSO
Kristoffer - CSO
Daniel - Success manager
Daniel
CPO
Björn - Marketplace specialist
Björn
Head of Operation & Marketplace Specialist
Adrian
Software Developer
Adrian - Software developer
Gunnel - Accounting
Gunnel
Accounting
Johannes - Digital strategist
Runar
Director of New Business
Peter - E-commerce specialist
Peter
Business Automation 
& E-commerce Specialist
Mattias - E-commerce specialist
Mattias
Teamleader Support & Delivery
Business Automation 
& E-commerce Specialist
Är du vår nästa stjärna inom programmering?
Gör testet
www.sharespine.com

Klicka på knappen och gör testet för att gå igenom 5 frågor och vid alla rätt får du ut ett testsvar som du fyller vid ansökan nedan. 

Samtycke för rekryteringsprocess

När du skickar in din arbetsansökan till oss så behöver vi ditt samtycke att behandla personuppgifter såsom;
- Personnamn
- Telefonnummer
- E-post 
- LinkedIn-profil 
- Samt andra relevanta uppgifter som du själv inkluderat i ditt CV och personliga brev. 

Detta är uppgifter vi behöver för att kunna behandla din ansökan genom rekryteringsprocessen för att dels hålla kontakt med dig och dels för att få in tillräckligt med information för att bedöma hur väl du passar in på anställningsprofilen.

Personuppgifter hanteras varsamt och på ett säkert sätt, i enlighet med vår interna personuppgiftspolicy, för att skydda din integritet. För kandidater som ansöker och som inte leder till anställning sparar vi ansökningshandlingarna i upp till ett år (12 månader), från den dagen du ansöker, sedan raderas dessa från våra system. Vi gör detta för att bevaka om det dyker upp andra lämpliga lediga tjänster hos oss där din profil skulle passa. 

Du kan när som helst i tiden återkalla detta samtycke genom att kontakta oss på privacy@sharespine.com

Våra allmänna villkor inklusive personuppgiftspolicy finns att läsa i sin helhet på https://my.sharespine.com/allmanna-villkor.html

Robin
Marketing & Partner Manager
Mikael
UX Designer
Ólöf
Software Developer
Ismail
Software Developer
Jakob
Business Automation 
& E-commerce Specialist
Kajsa
Business Automation 
& E-commerce Specialist
Camilla
Business Automation 
& E-commerce Specialist
Emely
Business Automation 
& E-commerce Specialist