031 - 704 38 00

Kundcase

Vad säger våra kunder om de integrationsprodukterna vi har levererat?

JFR E-commerce AB

Under tiden ihop med Sharespine har vi vuxit 625% i omsättning och detta skulle inte kunnat gå utan hjälp av Sharespines integrationslösningar.”

RM Jakt

Vi skulle inte haft råd med personalen som skulle tillkommit för att göra det manuella arbetet och vi sparar minst in en heltidstjänst genom integrationen …

Fler recensioner

”Vi är ett familjeägt företag med sammanlagt 10 anställda som säljer utbildning och utrustning till veterinärer i Europa. Efter en ökad mängd order via telefon och e-post insåg vi behovet av en online butik för att samla inkommande beställningar. Vi letade runt efter en webshoplösning och insåg ganska så snabbt att vi hade valt ett bra system! Integrationen har varit resurssparande med färre personer för orderhantering och leverans, då många manuella moment är automatiserade. Sharespine är tillmötesgående och lätta att få kontakt med – tummen upp!”

Emil Andersson
VD, Accesia.se

”Batteriexperten är idag Sveriges största webshop som enbart är inriktade på batterier och laddare. Vi startade 2006 och har successivt ökat omsättning hela tiden. Idag hanterar vi många order per dag och att hantera detta manuellt är mycket tidsödande. Vi behövde en koppling mellan vår webshop och vårt affärssystem för att minimera detta arbete. Det viktiga var att all information om ordern skulle följa med till affärssystemet för att slippa allt manuellt arbete. Kopplingen till just Sharespine är en av det absolut mest resursbesparande åtgärder vi gjort. Programmet i sig är mycket sofistifikerat och lättanvänt. Besparningen i tid är enorm. Jag skulle kunna påstå att det en vad de mest värdefulla effektiviseringar vi gjort.”

Henrik Malls
VD, Batteriexperten.com

”Patroner.se startade 1996 och är ett av Sveriges äldsta e-handelföretag. I dag är man en av landets främsta specialister på skrivare och utskriftstillbehör, med en unik kundservice som alltid är öppen kontorstid för tips, stöd och råd. 2011 togs beslut om att byta e-handelsplattform för att möjliggöra fortsatt expansion. Vi har bytt e-handelssystem där vi även hade en koppling till Visma. Samtidigt som vi bytte till SiteDirect så gick vi över till Sharespine. Sharespine är mer flexibelt än vårt tidigare system och ett betydligt bättre gränssnitt. Vi är mycket nöjda med supporten och hur Sharespine har löst de problem som uppkommit under vägen.”

Ola Gustafsson
VD, Patroner.se

”Innebandybutiken säljer innebandyutrustning i butiker i Sverige och på internet till hela världen. Sharespine skaffade vi för att slippa dubbelarbeta och kvalitetssäkra vårt flöde. Vi lade massor av tid på manuellt arbete. Det manuella arbetet gjorde också att vi gjorde många fel. Vi ville ha ett så automatiserat flöde som möjligt av information mellan de olika system vi använder.

Vi spar massor av tid och hinner med mer på färre personer jämfört med innan vi hade Sharespine. Bokföringen går som en dans. Vi har full kontroll på orderflöde och lagersaldon. Vår revisor är fortfarande fascinerad av att allt går att följa! Sharespine är inte längre något extra, det är helt nödvändigt. Att jobba med personalen på Sharespine är enkelt och mycket givande.”

Yvette Josefsson
Delägare, Innebandybutiken.se