031 - 704 38 00

JFR E-commerce AB

"Kontakten med supporten har varit Rolls Royce."

Sharespines tjänster har hjälpt oss att underlätta dataflödet mellan våra verksamhetssystem.
Detta gäller framförallt order-, produkt-, kund- och lagerhanteringen. Utan Sharespines produkter skulle vi behövt använda E-handelssystemet som affärssystem och detta skulle inte fungerat ur bokföringsmässiga skäl. Nu kan vi använda våra verksamhetssystem som dem är tillför utan behöva lägga till onödigt manuellt arbete som skulle kosta oss både tid och pengar!

Kontakten med supporten har varit Rolls Royce.

Sharespine support har tagit sig tiden att hjälpa till med dem problem som har uppstått och korrigeringen av inställningar och återkopplingen på support ärenden har varit mycket snabb. Ni får gärna börja med Magento-utveckling för då skulle jag blivit kund direkt!

Under tiden ihop med Sharespine har vi vuxit 625% i omsättning och detta skulle inte kunnat gå utan hjälp av Sharespines integrationslösningar.

JFR sparar 2 timmar per dag med Sharespine Cloud genom att automatisera manuellt arbete och sammanlagt blir detta 528 timmar per år.

– Fredric Christensen, VD på JFR E-Commerce AB
Gå till JFR E-commerce AB här!

Om JFR E-commerce AB

 

JFR E-Commerce AB är en svensk e-handel med fokus på mode, skönhet och accessoarer för kvinnor. E-handeln JFR.se gick online 2011 och har visat starkt tillväxt och brand awareness i samtliga relevanta kanaler. JFR’s Instagram konto har 318 000 engagerade följare med starkt intresse för våra produkter.

JFR är idag ett av de företag inom scenen som visar starkast organisk tillväxt.

Våra inköpare följer dagligen det senaste inom mode, skönhet och accessoarer för att kunna presentera ett uppdaterat produktutbud. Ofta är vi först med att presentera produkter på den svenska marknaden vilket våra kunder också är medvetna om.

Sharespine Integrerar er e-handel

Sharespine AB

Ledande integratörer inom e-handel i Norden med mer än 900 betalande kunder per månad. Vi hjälper e-handlaren spara tid, resurser och pengar.

Växel – 031 – 704 38 00