031 - 704 38 00

RM Jakt

"En otroligt tidsbesparande integration"

RM Jakt är ett ungt företag med en väldigt kraftigt tillväxt och vi har sökt automationslösningar för att kunna skala upp vår verksamhet.

Sharespine är en otroligt tidsbesparande integration och vårt företag skulle inte funnits utan Sharespine.
Vi skulle inte haft råd med personalen som skulle tillkommit för att göra det manuella arbetet och vi sparar minst in en heltidstjänst genom integrationen mellan våra system.

Integrationen kan vara väldigt teknisk och det krävs att man är påläst och förberedd inför installationen och konfigurationen ihop med en integrationstekniker på Sharespine.
I många fall har det varit lättare att följa tidigare kunders inställningar som Sharespine rekommenderar och sedan lokalisera ändringar allt eftersom.

RM Jakt sparar i genomsnitt 8 timmar per arbetsdag på att automatisera manuellt arbete.

– Rolf Mattila, RM Jakt
Läs mer om RM Jakt här!

Om RM Jakt

 

RM Jakt AB är den lilla jaktbutiken med det breda sortimentet, personliga servicen och snabba leveranser. Vi är en bred leverantör av utrustning för dig, ditt vapen och hunden med sortiment som Hundpejling, ryggsäckar, transportburar, borstar vapenvårdsutrustning, skyttetillbehör, vapentillbehör, lockpipor, åtelkameror, åtelbelysning, optik, knivar, och slakttillbehör!

Här finns det du och din hund behöver för jakt och fritid. Vi säljer jakttillbehör från utvalda leverantörer som Bearskin, Vorn, Ultracom, Stabilotherm, , Chevalier, Gyttorp, Fauna, Hoppe´s, Leupold, Eka, Garmin, Dogman, Bushnell, Nordik Predator, Kahles, Meopta, Led Lenser och många andra välkända leverantörer/tillverkare av jaktutrustning och jakttillbehör.

RM Jakt erbjuder på nätet allt du behöver för en lyckad jakt – vi har ett ständigt växande sortiment av jakt- och hundutrustning samt fritidsartiklar som du kan köpa online direkt i vår webbshop. En enkel, smidig samt mycket säker webb butik att göra dina inköp från!

Sharespine Integrerar er e-handel

Sharespine AB

Ledande integratörer inom e-handel i Norden med mer än 900 betalande kunder per månad. Vi hjälper e-handlaren spara tid, resurser och pengar.

Växel – 031 – 704 38 00