031 - 704 38 00
Bolaget

Säg hej till 3 nya kollegor på Sharespine!

Robin Lundberg. 2 september 2020, kl 09.30

Vi är mycket glada att välkomna 3 nya kollegor på Sharespine inom produktutveckling, leverans & support till våra kontor i Uddevalla, Göteborg och Malmö.

Adrian - Integrationsspecialist

Adrian Lindberg

Developer & UX

Vad är din roll på Sharespine?Min roll på Sharespine är främst att arbeta med gränssnittet för alla våra kunder så de får så snabb, tydlig och enkel upplevelse som möjligt. Att börja på Sharespine var ett självklart val för mig eftersom jag har arbetat på Sharespine on-off sen 2014 då jag gjorde mitt gymnasiearbete för bolaget. Jag kommer närmast från Chalmers där jag läst Informationsteknik.

Adrian - Integrationsspecialist

Fredrik Johansson

Integration Specialist

Vad är din roll på Sharespine?Jag arbetar som integrationstekniker och även med support för att hjälpa våra kunder att effektivisera sin verksamhet.Närmast kommer jag från en partner till Sharespine där jag arbetat med Magento. När det var dags att söka sig vidare var Sharespine ett givet alternativ.

Adrian - Integrationsspecialist

Roger Svahn

Senior Developer

Vad är din roll på Sharespine?Jag kommer arbeta som utvecklare samt med större integrationsprojekt. Tidigare har jag arbetat som utvecklare av SaaS-system inom ehandel och nu senast med en crm-plattform som backend-utvecklare. Det som lockade mig med Sharespine var att bolaget har lång erfarenhet av integrationer och att produkten är väldigt spännande.