Campadre & Members Marketplace ny Connector i vår plattform
Nordens största shoppingklubbar, Campadre och Members övergår till att bli marknadsplatser för att ge sina kunder bredare sortiment och fler handlare möjlighet att ta del av deras räckvidd. Sharespine är rekommenderad integrationspartner för nya handlare och utökar därmed sin integrationsplattform med 2 marknadsplatser.

Campadre.com och Members.com är störst i Norden på medlemsbaserade onlineköp med över 2 miljoner kunder. Sortimentet består av kvalitetsprodukter inom Mode, Skönhet, Sport, Accessoarer, Skor, Hem & Inredning m.m.

”Vi vill göra det så enkelt som möjligt för våra sellers att sälja på vår marknadsplats så snabbt som möjligt. Genom vårt samarbete med Sharespine hjälper vi tillsammans sellers att bli framgångsrika på marknadsplatsen,” säger Anders Lindquist, General Manager, Campadre- och Members Marketplace.

Satsningen på marknadsplatser betyder att Members och Campadre kan erbjuda kunder bättre priser och bredare utbud av kända varumärken från fler handlare som säljer produkter via deras plattform. De handlare som kopplar upp sin butik kan automatisera sin exponering och försäljning med hög räckvidd gentemot helt nya kundgrupper.

”Intresset för nordiska marknadsplatser är fortsatt väldigt högt. Det är därför en glädjande nyhet att våra handlare får tillgång till ytterligare säljkanaler som Campadre- och Members Marketplace” säger Runar Wahlgren VD på Sharespine.

Integrationen till Campadre Marketplace och Members Marketplace går via samma Connector i Sharespines integrationsplattform vilket betyder att handlare enkelt kan koppla upp sin webbutik och exponera hela, eller delar av sitt sortiment på en eller båda marknadsplatser. Kopplingen automatiserar olika flöden mellan e-handels- och ekonomisystem, betalväxlar, butikskassa samt WMS och TA-system.

För mer information:

Runar Wahlgren, VD Sharespine AB
+46 70 8712 884
runar.wahlgren@sharespine.com

Anders Lindquist, General Manager, Campadre- och Members Marketplace
+46 766-37 56 76
anders.lindquist@campadre.com

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.