031 - 704 38 00
Samarbete

Sharespine ingår samarbete med Abicart

Robin Lundberg. 8 juni 2020, kl 08.18

Sharespine har ingått samarbete med Abicart, e-handelsplattformen med över 3 800 kunder. Samarbetet betyder att Abicart tas upp som connector i Sharespines integrationsplattform vilket skapar nya möjligheter för Abicarts kunder att koppla ihop sina system.
Med över 3 800 aktiva webbutiker är Abicart en av Sveriges största e-handelsleverantörer för både små och stora företag som säljer produkter online. Abicart startade redan 1998, då som Textalk Webshop och har idag över 20 års erfarenhet av e-handel inom B2C och B2B med kunder i flera länder.

“Vi på Abicart ser stora fördelar med kopplingen mellan vår e-handelsplattform och Sharespine. Automatisering är grundbulten för att spara dyrbar administrativ tid – som du istället kan använda till att utveckla försäljningen i din webshop”, säger Björn Elfgren, VD Abicart AB.

Samarbetet med Abicart betyder att Sharespine öppnar upp sin integrationsplattform för Abicarts kunder som vill koppla ihop sin e-handel med ekonomisystem, betalväxlar, butikskassor och TA-system. Integrationen mellan Sharespine och Abicart ger därmed nya möjligheter för Abicarts kunder att ta del av kostnadseffektiva integrationspaket som gör det möjligt att automatisera flera manuella processer i deras e-handelsverksamhet.

“Abicart har länge varit duktiga på att göra det enkelt att starta en webbutik. De har därför lyckats ta en en stor marknadsandel, med sina tusentals e-handlare. För oss är det en viktig aktör att ha med i vårt flora av integrationer. När Abicart vill göra det enkelt att starta en webbutik, vill vi på Sharespine göra det enkelt att integrera shoppen med kringliggande system och tjänster” säger Runar Wahlgren, VD på Sharespine AB.

Sharespine utökar därmed sin integrationsplattform med Abicart som en ny connector för e-handelssystem.

För mer information:

Runar Wahlgren, VD Sharespine AB
+46 70 8712 884
runar.wahlgren@sharespine.com

Björn Elfgren, CEO, Abicart AB
+46 70 6666 955
bjorn@abicart.se