031 - 704 38 00
Bolaget

Sharespine ingår samarbete med Danmarks ledande ekonomisystem

Robin Lundberg. 14 maj 2020, kl 12.01

Sharespine har ingått samarbete med Danmarks ledande ekonomisystem, Visma e-conomic. Det betyder att Sharespine stärker sin närvaro på den danska e-handelsmarknaden som ett led i en nordisk expansion.

Visma e-conomic är det mest använda ekonomisystemet i Danmark bland små och medelstora företag. Det används av såväl redovisningskonsulter som företagare för att enkelt kunna sköta sin egen bokföring. Bolaget har över 130 000 aktiva kunder och ingår sedan 2015 i Visma-koncernen.

“Med ambitionen att bli den ledande integrationsplattformen i Norden, är det viktigt för oss att hitta rätt partners i respektive land. Ekonomisystemet Visma e-conomic har en väldigt stark position i Danmark. Genom att få med dem i vårt ekosystem öppnas nya möjligheter för oss.” säger Runar Wahlgren, VD på Sharespine.

Samarbetet med Visma e-conomic betyder att Sharespine tar sitt första steg in i Danmark och därmed ökar närvaron på den nordiska e-handelsmarknaden. För e-handlare i Danmark öppnas nu dörrarna till den svenska och norska marknaden genom färdiga och kostnadseffektiva integrationer till andra nordiska e-handelsplattformar och marknadsplatser som exempelvis Cdon Marketplace (Norden), Åhléns Marketplace (Sverige), Afound (Sverige, Holland, Polen) samt Elgiganten / Elkjøp Marketplace. (Sverige / Norge)

Sharespine utökar därmed sin integrationsplattform med Visma e-conomic som en ny connector för ekonomisystem.