031 - 704 38 00
Lakritsroten

Samarbete

Sharespine ingår strategiskt samarbete med Mystore.no

Robin Lundberg. 9 okt 2019, kl 12:47

Sharespine har ingått ett strategiskt samarbete med Norges största e-handelsplattform, Mystore.no. Det betyder att fler butiker i Norge nu får tillgång till flertalet integrationer från Sharespine som kan hjälpa dem i deras fortsatta tillväxtresa.

I Norge är Mystore.no en välkänd leverantör som är förstahandsvalet för små- och medelstora butiker. I och med samarbetet växer Sharespine ytterligare på den norska marknaden samt att samt att Mystore.no nu kan ta steget mot ett nytt segment genom att möjliggöra integrationer som löser utmaningar inom exempelvis logistik.

“Vår ambition är att vara den största integrationsplattformen i Norden. Därför är det fantastiskt att ingå ett strategiskt samarbete med Norges största e-handelsplattform” säger Runar Wahlgren, Verkställande Direktör i Sharespine.

Det finns ett stort behov på den norska marknaden efter djupa integrationer som automatiserar så mycket som möjligt när det kommer till produkt- kund- och orderhantering. Många kunder har idag komplexa behov när det gäller logistik – utan att ha tillgång till kostnadseffektiva lösningar att tillgå på marknaden.

“Alla e-handlare som uppnår en viss storlek kommer märka av en stor skillnad av att ha bra system för ERP och logistik – inte minst när det gäller effektivisering. Sharespine öppnar upp en helt ny värld för många handlare när det gäller sömlöst flöde av information mellan våra butikslösningar och tredjepartsleverantörer” säger Yngve Larsen, VD för Mystore.no.

För e-handelsmarknaden i Norge öppnas nu dörrarna för integrationer mot bland annat Visma.net, Specter, Visma E-accounting, Elkjøp Marketplace (Elgiganten) och CDON Marketplace. Men också populära funktioner som avstämning från Dibs, Klarna, Paypal, Stripe som ser till att informationen blir korrekt i affärssystemet.

Om Mystore.no

Mystore.no är Norges största E-handelsplattform som hanterar ordrar för flera miljarder norska kronor för 1800 butiker. Mystore.no levererar även molnbaserade kassasystem och lösningar för digital marknadsföring för hundratals e-handlare.

Mystore.no grundades 2006 och arbetar uteslutande med e-handel och tjänster kopplade till det.

“Vårt mål är att göra handel enkelt, att hjälpa våra kunder att uppnå framgång. Vi fokuserar på att erbjuda flexibla och skalbara e-handelslösningar som passar såväl små som stora företag.”

Mystore.no ägs av Visma och har idag över 40 anställda fördelat på Tromsø, Oslo, Kristiansand, Trondheim, Fredrikstad, Harstad och Serbien.

[et_bloom_inline optin_id=”optin_24″]

Salah Nasir
Salah Nasir
13:27 08 Apr 20
Sharespine > Alla... Andra. FACTS mvh Evelent SW ABläs mer
Carola Eriksson
Carola Eriksson
12:15 24 Jan 20
Snabb och kompetent... kundservice.läs mer
Melker Ågren
Melker Ågren
14:21 07 Jan 20
Bra tjänster med en... snabb support.läs mer
Henrik Gustafson
Henrik Gustafson
15:23 09 Dec 19
Jobbat manuellt i... ett års tid med avräkningar pga att den utlovade funktionen inte fanns i verkligheten. Supporten kan inte svara på när det blir löst. Åtgärder flyttas hela tiden på framtiden och hopplöst att få besked. Alltid jagande om besked. Fakturorna kommer dock 🙁läs mer
Niklas Dahlgren
Niklas Dahlgren
12:08 10 Oct 19
Fantastiskt... dedikerat team som alltid finns till hjälp när det behövs. Nyttjar flera olika koppling från Sharespine där samtliga fungerar fint!läs mer
Iréne Öhrn Franzén
Iréne Öhrn Franzén
07:54 09 Oct 19
Integrationen... mellan vår klients webb-shop och vårt redovisningssystem Visma E-ekonomi fungerar alldeles utmärkt. Kan rekommendera detta upplägg med dessutom bra support om något inträffar. Redovisningsbyrån Active3 Stockholm AB.läs mer
Driv Knuten
Driv Knuten
08:38 10 Sep 19
Tack för all... underbar hjälp vi har fått av Mattias, utan honom så hade detta aldrig fungerat. Sharespine hoppas ni tar hand om Mattias så som han tar hand om era kunder. Fantastisk service Mattias.. Tack ska du ha..läs mer
Mattias Gladh
Mattias Gladh
20:29 12 Jun 19
Fantastisk service!
Denise Nicole Reyes
Denise Nicole Reyes
08:33 10 May 19
Extremt proffsig... och hjälpsam supportläs mer
Anette Fahrman
Anette Fahrman
07:02 06 Apr 19
Snabbt och mycket... trevligt bemötande!läs mer
Tomas Olsson
Tomas Olsson
08:15 05 Jan 19
Mycket bra... integration och kunnig och snabb support när det behövs. Rekommenderas starkt!läs mer
Tore Simonsen
Tore Simonsen
18:04 30 Nov 18
Hyggelig kundeservi... ce og kjapp respons!läs mer
Anton Haglund
Anton Haglund
04:54 03 Sep 18
Grymma integratione... r och mycket kompetent support. Mycket nöjd!läs mer
Fredrik Sten
Fredrik Sten
06:02 13 Jun 18
Mycket bra. Tack... för hjälp!läs mer
Susanna Dörlich
Susanna Dörlich
13:53 10 Jun 18
Mycket proffsiga... och lätta att jobba tillsammans med. Kan varmt rekommendera!läs mer
Se alla recensioner