Mystore.no samarbete med Sharespine
Sharespine ingår strategiskt samarbete med Mystore.no
Sharespine har ingått ett strategiskt samarbete med Norges största e-handelsplattform, Mystore.no. Det betyder att fler butiker i Norge nu får tillgång till flertalet integrationer från Sharespine som kan hjälpa dem i deras fortsatta tillväxtresa.

I Norge är Mystore.no en välkänd leverantör som är förstahandsvalet för små- och medelstora butiker. I och med samarbetet växer Sharespine ytterligare på den norska marknaden samt att samt att Mystore.no nu kan ta steget mot ett nytt segment genom att möjliggöra integrationer som löser utmaningar inom exempelvis logistik.

“Vår ambition är att vara den största integrationsplattformen i Norden. Därför är det fantastiskt att ingå ett strategiskt samarbete med Norges största e-handelsplattform” säger Runar Wahlgren, Verkställande Direktör i Sharespine.

Det finns ett stort behov på den norska marknaden efter djupa integrationer som automatiserar så mycket som möjligt när det kommer till produkt- kund- och orderhantering. Många kunder har idag komplexa behov när det gäller logistik – utan att ha tillgång till kostnadseffektiva lösningar att tillgå på marknaden.

“Alla e-handlare som uppnår en viss storlek kommer märka av en stor skillnad av att ha bra system för ERP och logistik – inte minst när det gäller effektivisering. Sharespine öppnar upp en helt ny värld för många handlare när det gäller sömlöst flöde av information mellan våra butikslösningar och tredjepartsleverantörer” säger Yngve Larsen, VD för Mystore.no.

För e-handelsmarknaden i Norge öppnas nu dörrarna för integrationer mot bland annat Visma.net, Specter, Visma E-accounting, Elkjøp Marketplace (Elgiganten) och CDON Marketplace. Men också populära funktioner som avstämning från Dibs, Klarna, Paypal, Stripe som ser till att informationen blir korrekt i affärssystemet.

Om Mystore.no

Mystore.no är Norges största E-handelsplattform som hanterar ordrar för flera miljarder norska kronor för 1800 butiker. Mystore.no levererar även molnbaserade kassasystem och lösningar för digital marknadsföring för hundratals e-handlare.

Mystore.no grundades 2006 och arbetar uteslutande med e-handel och tjänster kopplade till det.

“Vårt mål är att göra handel enkelt, att hjälpa våra kunder att uppnå framgång. Vi fokuserar på att erbjuda flexibla och skalbara e-handelslösningar som passar såväl små som stora företag.”

Mystore.no ägs av Visma och har idag över 40 anställda fördelat på Tromsø, Oslo, Kristiansand, Trondheim, Fredrikstad, Harstad och Serbien.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.