Webinar Sharespine & Unifaun 28:e maj
Varmt välkommen att delta i vårt webinar där vi visar hur orderkopplingen mellan Sharespine och Unifaun Online/Pacsoft Online fungerar.

Sharespine har en specifik integration som kopplar ihop Unifaun med e-handelssystem, marknadsplatser, ekonomisystem och butikskassor. Integrationen förenklar och effektiviserar frakthanteringen för dig som handlare – oavsett om du säljer dina produkter i webbutik eller på flera marknadsplatser.

Genom Sharespines integration med Unifaun så hämtas dina orders och mappas upp med rätt transportsätt för att sedan skapas upp som lagrade utskrifter med korrekt transportör i Unifaun. Frakten bokar du sedan enkelt med ett knapptryck i Unifauns kontrollpanel så att försändelsen enkelt kan packas och skickas till slutkund.

Integrationen mellan Sharespine och Unifaun betyder också att det finns fler starka kopplingar till andra system i vår integrationsplattform. De system vi kopplar ihop med Unifaun är bl.a. Woocommerce, Shopify, Visma.net ERP, Fortnox, Visma eAccounting, Sitoo POS. Vi kan även koppla på marknadsplatser som Elgiganten, Afound, CDON, Åhléns E-handel m.fl.

När?28 maj 2020 kl. 14:00
Var?Innan webinaret får du ett mail med en länk i som du klickar på för att delta

Om du har några funderingar gällande webinaret, orderkopplingen eller någon av Sharespines integrationslösningar, tveka inte att ringa eller maila oss!

Telefon: 031-704 38 00
Mail: sales@sharespine.com

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.