Läs mer om UF-paketet Fortnox

Som UF-företagare får du möjlighet att använda alla Fortnox program helt kostnadsfritt. Läs mer om tebutiken T UF här, ett UF-företag som andvänder sig av paketet.

Vi skapar en ordersynk mellan e-handelssystemet Tictail och ekonomisystemet Fortnox. På så sätt slipper du onödigt manuellt arbete.

Med butik på Tictail ges du möjligheten att nå ut till miljontals kunder på en välbesökt marknadsplats. 

Så enkelt kommer du igång

Börja med att skapa en Tictail butik, logga in och fyll i informationen om ditt UF-företag. Gå in på "inställningar" och klicka på "appar och fakturering".

Lägg till appen "Fortnox by Sharespine" och lägg till ett betalsätt. Då integrationen är kostnadsfri för UF-företagare så kommer ingen betalning att genomföras. 

Skapa ett konto hos oss och lägg in information om ditt UF-företag. Gå till kassan och fyll i den rabattkod du fick vid beställningen. Nu är det dags att konfigurera kopplingen. 

Till guiden

Så gör du för att konfigurera kopplingen mellan Tictail och Fortnox

För att hjälpa dig att komma igång har vi skapat en guide på hur order-appen mellan Tictail och Fortnox fungerar, samt förslag på hur man kan jobba med bokföringen i Fortnox.

Möt UF-företaget T UF

T UF erbjuder alla tedrickare ett unikt te som inte bara är gott utan även bra för kroppen och/ eller miljön. De är några av alla unga företagare som använder Fortnox UF-paket och tjänsten från Sharespine som synkar orders mellan deras webbshop på Tictail till Fortnox. 

Har du startat UF-företag?

I samarbete med Fortnox erbjuder Tictail och Sharespine dig som UF-företagare möjligheten att på ett enkelt och smidigt sätt nå ut till miljontals kunder och sälja via webben. 
All order synkas automatiskt till ditt Fortnox-konto.

Läs mer om TictailTill T UF's webbshop
Läs mer om Ung företagsamhet