031 - 704 38 00

Sharespine Client

Spara tid, pengar och resurser genom att integrera ditt e-handelssystem och klientbaserade ekonomisystem.

Sharespine Client är en klientbaserad programvara som integrerar Visma Administration och Mamut med alla våra anslutna e-handelsplattformar genom en installerad programvara på dator eller server.

För molnbaserade ekonomi- / affärssystem.
Se vår molnbaserade integrationstjänst Sharespine Cloud.

Sharespine integrerar e-handelssystem och ekonomisystem
Integrerade ekonomisystem

Integrerade e-handelsystem

Integrerade marknadsplatser

Funktioner

Artiklar

Skapa upp artiklar i ett av era system för att sedan skicka dom vidare till ert andra integrerade system. Välj det arbetssätt som passar er. Inget mer dubbelarbete & tidskrävande “Copy & Paste”.

Orderstatus

När ni levererar en order i ert ekonomisystem så skickas det en signal till era försäljningskanaler som ställer om orderstatusen till vald status. Här fungerar även aktiveringar av betalningar.

Prislistor

Ändra priser och prislistor i ert ekonomisystem så uppdateras priserna i realtid i er e-handel. 

Multishop

Koppla på flera butiker till ett och samma företag i ert ekonomisystem.

Schemaläggning

Med vår schemaläggning ser Sharespine Client till att alltid hålla informationen uppdaterad mellan era system såsom produkt-, order- & lagerinformation samt priser.

Order/faktura

Skicka dina orders/fakturor från din e-handel till ert ekonomisystem för att administrera eller för att använda de som bokföringsunderlag.

Lager

Synkronisera det disponibla lagret från ert ekonomisystem direkt till artiklarna i er webbutik så att ni aldrig säljer en vara som är slutsåld.

Kunder

När en order skapas upp i ert ekonomisystem så behövs det knytas en kund till ordern. Denna kund skapar vi upp automatiserat i ert ekonomisystem och det går även att skicka kundinformation mellan systemen.

Anpassningar

Har ni lokaliserat något som skulle kunna utveckla er integration till ett ännu er automatiserat flöde? 
Vi har möjligheten att undersöka detta närmre och utveckla detta specifikt för er – Detta kallar vi plugin.

Har du några frågor?

Klicka här för att öppna chatten och chatta med oss!


Under tiden ihop med Sharespine har vi vuxit 625% i omsättning och detta skulle inte kunnat gå utan hjälp av Sharespines integrationslösningar.

Sharespine support har tagit sig tiden att hjälpa till med dem problem som har uppstått och korrigeringen av inställningar och återkopplingen på support ärenden har varit mycket snabb. Ni får gärna börja med Magento-utveckling för då skulle jag blivit kund direkt!

Fredric Christensen, VD på JFR E-Commerce AB 

Sharespine Bubblor

Paket & priser

Paket 400
Per månad
SEK795
+ 6 400 kronor för installation
För e-handeln med prislistor, lagerprofiler och flera domäner.
Max 400 orders per månad.
Paket 800
Per månad
SEK1 195
+ 8 500 kronor för installation
För e-handeln som söker total automatisering med möjligheten att utöka standardflödet.
Max 800 orders per månad.
Premium
Per månad
Offert
+ 8 500 kronor för installation
Total automatisering med egen Key Account Manager som är expert på integrationer.
Oändligt med orders.

Integrationen levereras inom 1-2 Veckor

När ni beställer en integration från Sharespine så är det viktigt
att vara ute i god tid ifall ni behöver komma igång på vid ett speciellt datum.
Vid mån av tid så går det att beställa expressleverans ( inom 1-3 dagar).

Vanliga frågor

Hur fungerar Sharespine Client?

Sharespine Client är en windowsbaserad klientprogramvara och fungerar som en uppdaterad version av en telefonist – fast för era verksamhetssystem. Genom att koppla på era system till Sharespine Client genom API-anslutningar tillåter vi att era verksamhetssystem pratar med varandra och skickar information från ett system till rätt fält i det andra systemet.

Utan manuell handpåläggning så att personalen kan fokusera på viktigare saker än att duplicera redan existerande information mellan er e-handel och ekonomisystem.

Hur fungerar Sharespine Client i vår verksamhet?

Genom att ansluta Sharespine Client med era verksamhetssystem skapar du en digital miljö i er verksamhet som ökar er effektivitet, lönsamhet och reducerar manuell handpåläggning på arbetsuppgifter som kan automatiseras. I genomsnitt sparar våra automationer 2 timmar per dag och 528 timmar per år.

Multiplicerar vi detta med personalkostnaden så får vi en viktig investering som ger avkastning efter bara en eller två månader.

Vad ingår i paketen?

I paketen så ingår programvaran Sharespine Client med fria uppdateringar, de överföringar och funktioner som ert paket tillåter och en installationsprocess med en integrationsspecialister där vi tillsammans med er installerar, konfigurerar och testar integrationen. Utöver detta så ingår även fri support när det gäller Sharespine relaterade fel via telefon eller mejl.

Max antal orders per månad - Vad händer om vi överstiger?

I paketen så ingår ett max antal överförda orders per månad. Om detta överskrids så kommer inte överföringarna att stoppas utan ni kommer enbart bli uppgraderade till ett paket över. Detta räknas av kvartalsvis och om ni t.ex. på ett Paket 400 överför i Januari 400 orders, Februari 370 orders och Mars 420 orders så kommer ni fortfarande att stanna kvar på Paket 400 (Totalt 1190 orders på ett kvartal). Om ni har en säsongsbaserad verksamhet så kan ni välja ett mindre paket och i dessa fall betala extra för perioden som ni har er högsäsong.

Servicekonto - Vad är det?

När ni beställer en integration från Sharespine Client så ingår det även, som sagt en installationsprocess och detta i sin tur fyller på ert servicekonto med timmar som t.ex. Paket 100 så ingår det 2 servicetimmar. Detta är för att täcka upp en standardleverans av en integration. Till 95% av alla leveransen så går installations-processen snabbare än antal timmar som finns på ert servicekonto. Dessa timmar sparas på ert servicekonto och ni kan använda dessa timmar när det är support gällande fel på era verksamhetsystem och inte Sharespine Client.

Hur går installationen till?

Vid en lagd beställning så kommer en av Sharespines integrationsspeciliaster ta kontakt med er via mejl för att hämta in API-uppgifter. Efter att vi har fått tag i era API-uppgifter så bokar vi en tid för leverans av integrationen. Leveransen sker genom telefonkontakt samt fjärrsupport via programmet Teamviewer och vi hjälper dig installera programvaran, konfigurera inställningarna samt testa integrationen.

Går det att uppgradera paket senare?

Ja, det är inga problem. Leveranskostnaden är baserad på vilka funktioner som behövs ställas in vid leverans av Sharespines integrationsspecialist så beroende på vilka funktioner som ni behöver så kan det tillkomma extra tid som behövs fyllas på ert servicekonto för att en uppgradering till mer krävande funktioner skall kunna levereras.

Jag är osäker på vilket paket vi skall välja..

Du kan antingen ladda er vår lathund om beskriver våra olika paket eller så kontaktar du en av våra kunniga säljare som hjälper er att välja rätt baserat på de flöden som passar er verksamhet. Våra integrationsspecialister har bra kunskaper i de verksamhetssystemen ni använder och kan hjälpa er med kreativa idéer på hur vi kan få er verksamhet att bli mer tidseffektiv. Om ni redan nu är redo att beställa våra tjänster så gör ni det på vår ordersida my.sharespine.com

Använd vårt kontaktformulär, chatta med oss eller
ring 031 – 704 38 00 så hjälper vi er vidare.

Vill du bli kontaktad av våra duktiga integrationsspecialister?

Kom igång med Sharespine

Lägg till kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort.
Du är i gott sällskap!

Kom igång med Sharespine

Integrationer för e-handel

Bli kontaktad

Lägg till kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort.
Du är i gott sällskap!

Bli kontaktad

Integrationer för e-handel

Bli kontaktad

Lägg till kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort.
Du är i gott sällskap!

Bli kontaktad

Integrationer för e-handel

Bli kontaktad

Lägg till kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort.
Du är i gott sällskap!

Bli kontaktad

Integrationer för e-handel

Bli kontaktad

Lägg till kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort.
Du är i gott sällskap!

Bli kontaktad

Integrationer för e-handel

Bli kontaktad

Lägg till kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort.
Du är i gott sällskap!

Bli kontaktad

You have Successfully Subscribed!

Bli kontaktad

Du är i gott sällskap!

Bli kontaktad

Integrationer för e-handel