Visma eEkonomi Integration

Visma eEkonomi från Visma SPCS

Visma eEkonomi är ett webbaserat ekonomisystem från Visma Spcs och med hjälp av Sharespine™ är det enkelt att knyta ihop detta system med verksamhetssystem för att effektivisera administrationen markant gentemot manuell hantering

E-bokföring som gör automatiska avstämningar med din internetbank, tydlig översiktsbild av hur företaget mår, samt en mängd smarta funktioner. Visma eEkonomi är ett heltäckande program som innehåller både webbaserad bokföring och fakturering i basutförandet. Eftersom programmet är webbaserat kommer du åt ditt företag var du än är. Det har förmodligen aldrig varit enklare att effektivisera din vardag som företagare.

Sharespine och Visma eEkonomi
Sharespine har inbyggt stöd för Visma eEkonomi API för att på ett säkert och korrekt sätt utbyta information med ekonomisystemet Visma eEkonomi. Sharespine kan nu därför erbjuda en Visma eekonomi integration till din webbutik. Det sparar tid och ökar din affärsnytta.

Om Visma SPCS
Visma Spcs är Sveriges största leverantör av bokföringsprogram, faktureringsprogram, löneprogram, skatteprogram och andra typer av ekonomiprogram för små och medelstora företag. Vårt utbud av kringtjänster, som t ex serviceavtal, utbildning och användartips, ger dig möjlighet att sköta företagets administration på ett enkelt, korrekt och effektivt sätt. Sharespine har stöd för både Visma Administration och Visma eEkonomi.

Kontaktuppgifter
Web; vismaspcs.se
E-post; forsaljning.spcs@visma.com
Tel; +46 (0)470-70 61 00


Ladda ner produktark för Visma eEkonomi och några av våra vanligaste e-handelsystem;

Integrera Visma eEkonomi med Magento.pdf
Integrera Visma eEkonomi med Magento2.pdf
Integrera Visma eEkonomi med WooCommerce.pdf
Integrera Visma-eEkonomi med Prestashop.pdf
Integrera Visma eEkonomi med Nordisk-e-handel.pdf
Integrera Visma eEkonomi med Starweb.pdf
Integrera Visma eEkonomi med Jetshop.pdf
Integrera Visma eEkonomi med Shopify.pdf

Läs mer om vilka ehandelssystem som kan kopplas till Visma eEkonomi

Visma eEkonomi kan integreras mot följande e-handelssystem.

Integrationen av Visma eEkonomi till Sharespine hjälper e-handlaren att arbeta med fler säljkanaler, reducera manuella operationer och därmed öka affärsnyttan. Genom att förenkla eller eliminera arbetsmoment i den dagliga hanteringen av din webbutik, som överföring av order, kunddata, lager och onlinebetalningar, sparar du inte bara tid, utan ökar även kvalitet på den data som ska överföras. För att läsa mer om vilka dataregister som kan skickas till och från webbutiken så trycker du på en av ikonerna för ditt valda e-handelssystem nedan.

Läs mer om vilka dataregister som används med Visma eEkonomi

Dataregister & funktioner för olika ekonomisystem

Tänk på att olika system inte alltid har stöd för samma dataregister och att vissa moment därför kanske inte går att genomföra. Här kan du se vilka olika register [data] som vi med vår programvara kan flytta mellan dina olika systemen, samt lite andra funktioner som vår integrationsprodukt klarar hantera.

Läs mer om vilka vanliga flöden vi kan sätta upp med Visma eEkonomi

Sharespines olika standardflöden.

Här kommer en beskrivning av våra vanligaste flöden som kunderna efterfrågar och som produkten är utvecklad för. För kunder som önskar andra flöden eller arbetsprocesser så kan vi genom vårt system med plugin bygga skräddarsydda funktioner som påverkar och ändrar våra standardflöden.

Tekniska manualer

Klicka på länkarna nedan för att komma till rätt manual

Vad kostar våra tjänster?

Våra produkter och tjänster

Vår prismodell för vår Client och vår Cloud lösningen är baserad på volym och funktion. Med en låg ingångskostnad vill vi  att även mindre skall kunna ta del av mer avancerade tjänster inom e-handeln.

Sharespine Client

Sharespine Client används i de fall där ekonomisystemet är klientbaserat, t.e.x Visma Administration eller Mamut One Enterprise.

Sharespine Client är en klientbaserad SaaS tjänst och prismodellen är baserad på volym och funktion. Till licens krävs ett startpaketet som täcker installation och konfiguration.

Från 195 kr/mån.

Läs mer om Client

Sharespine Cloud

Sharespine Cloud används i de fall där ekonomisystemet är molnbaserade, t.e.x Specter, Fortnox, Visma eEkonomi, e-conomic eller Hogia Small.

Sharespine Cloud är en molnbaserad SaaS tjänst och prismodellen är baserad på volym och funktion.Till licens krävs ett startpaketet som täcker installation och konfiguration.

Från 195 kr/mån.

Läs mer om Cloud

Startpaket

Startpaket täcker leverans, installation, utbildning och konfiguration. Startpaketet tar normalt mellan 2-6h beroende på önskade flöden.

Vi hjälper er att komma igång med er koppling mellan webbutiken och ert affärssystem. Tillsammans går igenom hur flödet skall vara och vilken information som skall synkas mellan de olika systemen.

Från 2200kr.

Läs mer om Startpaket
Kontakta oss för mer information