031 - 704 38 00 info@sharespine.com

Integrera Starweb med 7 ekonomisystem & 3 marknadsplatser

Starweb e-handelsplattform

Starwebs e-handel skapar tillväxt för bolag inom alla branscher och har idag över 800 kunder inom B2C, B2B, Omnikanal och internationell handel. E-handelsplattformen är användarvänlig och har ett starkt fokus på försäljning och konvertering i kombination med skräddarsydd design. Starweb har 20 års erfarenhet av e-handel och vet hur man förvandlar besökare till kunder. Med plattformens smarta funktioner optimeras webbutiken och skapar mervärde till slutkonsumenten.

Starweb och Sharespine
Integrationen mellan Starweb & Sharespine hjälper E-handlaren att spara tid, reducerar manuella operationer och därmed öka affärsnyttan. Genom att förenkla eller eliminera arbetsmoment i den dagliga hanteringen av din webbutik, som överföring av order, kunddata, lager och online-betalningar, sparar du inte bara tid, utan ökar även kvalitet på den data som ska överföras.

Vad för funktioner har Starweb?

  • Det är enkelt att komma igång med en webbutik hos Starweb. Det tar endast några minuter.

  • Starwebs e-handelsplattform är byggd för tillväxt med fokus på försäljning och konvertering.  Med smarta kampanjverktyg skapas effektiva kampanjer och personliga meddelanden var och en för sig eller tillsammans.

  • Alltid skräddarsydd responsiv design

  • Lättanvänd e-handelsplattform med många smarta funktioner för merförsäljning och enkel administration.

  • B2B Starweb e-handelslösning fungerar lika bra för B2B som för B2C och det går att hantera dem båda i samma webbutik.

  • Tilläggstjänster erbjuds inom SEO och SEM/Adwords för att optimera butikens innehåll, hitta nya kunder och öka konverteringen av besökare till kunder.

Vad kostar Starweb?

  • Starweb tillhandahåller 3 olika paket (PREMIUM, PLUS och MELLAN), valfritt efter kundens behov och önskemål, till en månadskostnad från 1095 kr/mån.

  • Fri Support på mejl, chatt och telefon ingår.

  • Dessutom ingår: Skräddarsydd design, Webhotell i Amazon Cloud (AWS), E-postkonton  SSL-kryptering med https och en Google vänlig butik.

  • Se Starweb PDF här.

Starweb och Marknadsplatser

 

Informationsflöden i Starweb som Sharespine automatiserar

p

Produktinformation

Skapa, uppdatera och synkronisera produktinformation mellan era verksamhetssystem och slipp manuellt klippa och klistra in information som namn, pris, beskrivning, enhet m.fl.

Lagerhantering

Slipp administrera lagersaldot & realtidsuppdatera det i era olika försäljningskanaler – Nu kan du skicka informationen om lagersaldo direkt från ditt ekonomisystem till Starweb.

Orderstatus

Låt era kunder alltid vara uppdaterade med statusen på beställningen genom att koppla olika event i ert ekonomisystem till en orderstatus som återrapporteras tillbaka till Starweb.

Försäljning på marknadsplatser

Koppla er Starweb-butik till Sharespine Plugboard och skicka enkelt artiklar & lagersaldo ut på marknadsplatser för att sedan hämta in beställningarna till Starweb & återrapportera aktuellt lagersaldo samt orderstatus.

Orderinformation

Skicka en kundorders från Starweb direkt in i ert ekonomisystem. Du får all information direkt in i ekonomisystemet för att sedan administrera beställningen därifrån.

Prisuppdateringar

Olika prislistor och/eller stafflingspriser? Du behöver enbart administrera detta från ett centralsystem som t.ex. ekonomisystemet eller i Starweb.

l

Schemaläggning

Låt era olika integrationsflöden uppdateras i intervaller, vid bestämda tidpunkter eller i realtid. En komplett automationslösning!
t

Saknar du något eller Har några frågor?

Oftast så kan vi automatisera mer än vad man kan tro i integrationen mellan era system och dessutom kan vi koda speciallösningar för just ert företag. Kontakta oss via telefon
031 – 704 38 00 eller via vårt kontaktformulär.

Starweb fungerar bra att integrera med dessa Ekonomisystem

Klicka på en logotyp för att se ett produktblad gällande det systemet och Starweb

Fortnox Ekonomisystem Logotyp
Specter Ekonomisystem
Hogia Smart Ekonomisystem
Visma Administration Ekonomisystem
Hogia Retail
Visma eEkonomi Ekonomisystem
Mamut Ekonomisystem

Starweb fungerar bra att integrera med dessa Marknadsplatser

CDON Marknadsplats
Fyndiq Marknadsplats
Tradera Marknadsplats

Information om Sharespine och vanligt förkommande frågor

Sharespine har hjälp E-handlare att integrera sina verksamhetssystem med varandra sedan 2003 och erbjuder två olika tjänster för en Starweb baserad e-handel – Sharespine Integration och Sharespine Plugboard.

 

Våra integrationer har möjlighet att koppla ihop 37 olika system och detta görs via API-anslutningar. Då skapas möjligheten att skicka rätt information till rätt ställe för att minimera manuellt arbete och maximera effektiviteten i er verksamhet medhjälp av Sharespines integrationstjänster.

Vårt team består av olika spetskompetenser som sträcker sig från automationsspecialister med djup kompetens inom marknadsplatser och
e-handel, IT-arkitekter som formar en produkt efter era önskemål och en support med 97% kundnöjdhet och snabb svarsfrekvens.

Hur ansluter vi oss?

Vi rekommenderar att du ringer in till oss på 031 - 704 38 00 eller använder vårt kontaktformulär så får vi berätta mer om produkten och hur vi kan hjälpa er verksamhet. Själva installationen, konfigurationen och testningen innan automationen rullar felfritt hjälper en av våra integrationsspecialister till med och detta ingår i vårt startpaket.

Vad kostar det?

Priserna för en integration baseras på vad för typ av information du vill skicka mellan systemen & antal överförda orders per månad.

Sharespine Integration - Från 295 kr/mån + 2200 kronor för installation och konfiguration (engångskostnad).
Sharespine Plugboard - 295 kr/mån + 2 kronor per överförd order + 2200 kronor för installation och konfiguration (engångskostnad)..

Är det svårt?

Inte alls - Våra integrationsspecialister gör det enkelt!
En viktig sak att tänka på är att vissa arbetsprocesser behövs följas eftersom olika systemen tillåter olika saker som t.ex. specialtecken i artikelnummer. Detta informerar självklart en av våra integrationsspecialister dig om så att du får en felfri och helautomatisk integration som rullar i bakgrunden så att ni kan fokusera på viktiga saker än onödigt manuellt arbete.

Behöver du hjälp med att komma igång?

Fyll i vårt kontaktformulär så besvarar vi eventuella frågor
eller hjälper dig att komma igång.

”Vi är ett familjeägt företag med sammanlagt 10 anställda som säljer utbildning och utrustning till veterinärer i Europa.

Efter en ökad mängd order via telefon och e-post insåg vi behovet av en online butik för att samla inkommande beställningar. Vi letade runt efter en webshoplösning och insåg ganska så snabbt att vi hade valt ett bra system! Integrationen har varit resurssparande med färre personer för orderhantering och leverans, då många manuella moment är automatiserade.

Sharespine är tillmötesgående och lätta att få kontakt med – tummen upp!”

Emil Andersson

VD, Accesia.se

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.
Sammanfattning av avtal, uppsägning och sekretess hittar ni här.
© Sharespine AB 2018