e-conomic Integration

Bokföringsprogram och fakturering online

Om e-conomic
e-conomic är ett webbaserat bokförings- och faktureringsprogram som används av fler än 90 000 företag. Programmet som vänder sig till små och medelstora företag i alla branscher och är ett komplett bokföringsprogram och faktureringsprogram där du kan samla hela företagets ekonomi i ett system. Du får ett intuitivt program för fakturering, momshantering och rapportering. Du får snabb överblick över din ekonomi och mer tid över till affärerna.

Målet har ända sedan starten 2001 varit att göra ditt ekonomiarbete enklare, med innovativa verktyg och integrationer som gör din bokföring snabb, kostnadseffektiv och flexibel.

En e-conomic integration till din webbutik, innebär en automatisering av tidskrävande arbetsrutiner som minimerar dina omkostnader för manuelltarbete vilket frigör resurser till sälj och kundvård. e-conomic är den perfekta partnern för dig som letar efter flexibilitet, funktionalitet och frihet att bestämma när och var företagets ekonomi ska skötas.

Kontaktuppgifter
e-conomic Sverige AB
Stureplan 4, 4 tr.
114 35 Stockholm

Web; www.e-conomic.se
E-post;info@e-conomic.se
Tel; +46 (0)8-562 766 90


Ladda ner produktark för e-conomic och några av våra vanligaste e-handelsystem;

Integrera e-conomic med Magento.pdf
Integrera e-conomic med Magento2.pdf
Integrera e-conomic med WooCommerce.pdf
Integrera e-conomic med Prestashop.pdf
Integrera e-conomic med Nordisk-e-handel.pdf
Integrera e-conomic med Starweb.pdf
Integrera e-conomic med Jetshop.pdf
Integrera e-conomic med Shopify.pdf

Läs mer om vilka ehandelssystem som kan kopplas till e-conomic

e-conomic kan integreras mot följande e-handelssystem.

Integrationen av e-conomic till Sharespine hjälper e-handlaren att arbeta med fler säljkanaler, reducera manuella operationer och därmed öka affärsnyttan. Genom att förenkla eller eliminera arbetsmoment i den dagliga hanteringen av din webbutik, som överföring av order, kunddata, lager och onlinebetalningar, sparar du inte bara tid, utan ökar även kvalitet på den data som ska överföras. För att läsa mer om vilka dataregister som kan skickas till och från webbutiken så trycker du på en av ikonerna för ditt valda e-handelssystem nedan.

Läs mer om vilka dataregister som används med e-conomic

Dataregister & funktioner för olika ekonomisystem

Tänk på att olika system inte alltid har stöd för samma dataregister och att vissa moment därför kanske inte går att genomföra. Här kan du se vilka olika register [data] som vi med vår programvara kan flytta mellan dina olika systemen, samt lite andra funktioner som vår integrationsprodukt klarar hantera.

Läs mer om vilka vanliga flöden vi kan sätta upp

Sharespines olika standardflöden.

Här kommer en beskrivning av våra vanligaste flöden som kunderna efterfrågar och som produkten är utvecklad för. För kunder som önskar andra flöden eller arbetsprocesser så kan vi genom vårt system med plugin bygga skräddarsydda funktioner som påverkar och ändrar våra standardflöden.

Tekniska manualer

Klicka på länkarna nedan för att komma till rätt manual

Vad kostar våra tjänster?

Våra produkter och tjänster

Vår prismodell för vår Client och vår Cloud lösningen är baserad på volym och funktion. Med en låg ingångskostnad vill vi  att även mindre skall kunna ta del av mer avancerade tjänster inom e-handeln.

Sharespine Client

Sharespine Client används i de fall där ekonomisystemet är klientbaserat, t.e.x Visma Administration eller Mamut One Enterprise.

Sharespine Client är en klientbaserad SaaS tjänst och prismodellen är baserad på volym och funktion. Till licens krävs ett startpaketet som täcker installation och konfiguration.

Från 195 kr/mån.

Läs mer om Client

Sharespine Cloud

Sharespine Cloud används i de fall där ekonomisystemet är molnbaserade, t.e.x Specter, Fortnox, Visma eEkonomi, e-conomic eller Hogia Small.

Sharespine Cloud är en molnbaserad SaaS tjänst och prismodellen är baserad på volym och funktion.Till licens krävs ett startpaketet som täcker installation och konfiguration.

Från 195 kr/mån.

Läs mer om Cloud

Startpaket

Startpaket täcker leverans, installation, utbildning och konfiguration. Startpaketet tar normalt mellan 2-6h beroende på önskade flöden.

Vi hjälper er att komma igång med er koppling mellan webbutiken och ert affärssystem. Tillsammans går igenom hur flödet skall vara och vilken information som skall synkas mellan de olika systemen.

Från 2200kr.

Läs mer om Startpaket
Kontakta oss för mer information