031 - 704 38 00

Lediga tjänster

Läs mer om vilka tjänster vi söker hos Sharespine. Ta chansen att arbeta i ett lättrörligt produktteam med kunskapstörstande kollegor som har roligt på jobbet och där teknikgränserna ständigt utmanas för att slutligen kunna leverera bästa tänkbara användarupplevelse åt våra kunder.

Just nu söker vi…

Integrationstekniker Arbetets primära uppgift är att bemöta kunden på ett positivt sätt och med en lösningsorienterad hållning hjälpa kunden inom de områden som våra produkter omfattar.
Ort Uddevalla
Publicerad 2020-12-08
DevOp Du ska främst arbeta med att vidareutveckla vår driftmiljö, våra interna miljöer och övervakningssystem av olika slag. Även vidareutveckla deploy och automatisering, inkl testsystem. Du kommer jobba i nära samarbete med produktteamet. Du bör kunna scripta/koda men behöver inte vara programmerare.
Ort Uddevalla, Malmö eller Göteborg
Publicerad 2020-11-01

Varför Sharespine?

 

På Sharespine jobbar vi starkt för att våra anställda skall trivas och kännas att deras kreativitet får utlopp. Med en ständig kundkontakt med några av Sveriges ledande e-handlare så gäller det att stå på tårna och leverera bästa möjliga upplevelse för våra kunder så deras e-handel kan blomstra. Dessa saker förutom ett härligt gäng och ett roligt arbete kan du förvänta dig hos Sharespine

Kompetensutveckling

Vi på Sharespine gillar stjärnor och vill gärna hjälpa till att utveckla dig som person. Därför hjälper vi våra medarbetare att utvecklas inom områden som de brinner för.

Göteborg, Uddevalla eller Malmö

Våra kontor ligger belägna i Göteborg och Malmö området. Få möjlighet att jobba i något av våra kontor i centrala Göteborg och Malmö samt i Uddevalla.

Tjänstepension

Alla våra medarbetare har tillgång till en förmånlig tjänstepension där du sedan får bestämma själv var denna pensionen skall placeras.

Sjukvårdsförsäkring

Våra medarbetare ingår i gruppförsäkring (liv-, sjuk- och olycksfallsförsäkring) såväl som privat sjukvårdsförsäkring med tillgång till hälsokontroll, specialistsjukvård, vaccinationer m.m.

Sharespines ledningsgrupp

Även om det inte finns en tjänst som passar dig i listan ovan så är du välkommen att höra av dig. Tveka inte att ta kontakt direkt med någon i vår ledningsgrupp med en spontanansökan.

Leif - CEO
Mathias Berneland Head of Integrations mathias.berneland@sharespine.com