Zettle Sharespine
Sharespine bäddar in sin teknik i iZettles plattform
iZettle vill förenkla småföretagarens vardag. Sharespine vill automatisera och förenkla småföretagares administration. Därför är Sharespine + iZettle en självklar matchning.

Utmaning

iZettle har under de senaste åren revolutionerat möjligheten för småföretagare att acceptera kortbetalningar samt att erbjuda en mobil PoS lösning. Man har utvecklat flera nya tjänster inom sitt område som gör det oerhört enkelt för iZettles kunder att kunna ta betalt – oavsett försäljningsställe. iZettle har som ambition att göra småföretagares vardag enklare och som del i det arbetet har man identifierat behovet av att förenkla administrationen kring sina kunders bokföring. Man ville därför skapa en smart, automatiserad lösning som integrerar iZettle med de vanligaste bokföringsprogrammen.

Uppdrag

Inom ramen för affärsområdet Embedded har Sharespine åtagit sig projektet att utveckla en specifik integration anpassad till iZettle, som möjliggör för iZettles kunder att aktivera en integration till det ekonomisystem de föredrar. Utan att handlaren (iZettles kund) behöver lämna iZettles gränssnitt kan han/hon aktivera och avaktivera kopplingen till valt ekonomisystem..
Projektet har pågått under en längre tid, release förväntas ske inom kort.

Lösning

Sharespine har därför implementerat en bakomliggande integrationslösning som kopplar ihop iZettle med flertalet Nordiska ekonomisystem. Integrationen förenklar för iZettles kunder genom att tillgodose en smidig lösning som friktionsfritt möjliggör automatisk bokföring av handlarens iZettle försäljning direkt in i valt ekonomisystem. Ingen kontakt sker mellan iZettles kunder och Sharespine – all hantering sköts av kunden själv via iZettles Merchant Center (Mina sidor). Onboarding och integration är helt automatiserad och kopplingen aktiveras med en enkel knapptryckning.

Sharespine tackar för förtroende och välkomnar iZettle som Embedded OEM-kund.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.