Fortnox Integration

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer.

Om Fortnox
Affärsiden är att erbjuda ett brett sortiment av internetbaserade program som är enkla att lära sig och att använda, men som ändå är kraftfulla och funktionsrika nog för att möta de flesta behov och önskemål.

Bokföring
I Fortnox Bokföring får du ordning och reda på din verksamhet. Vi har ansträngt oss extra för att göra arbetet enklare och lagt in många smarta finesser och stöd för din verksamhet. Det är ett kraftfullt och kompetent program men ändå enkelt för dig som inte är en van bokförare. Och med en prissättning som är lika enkel – en låg fast månadskostnad oavsett mängden transaktioner.

Fakturering
Ordning och reda – du ser direkt vilka fakturor som är betalda och vilka som inte är det genom färgkodningssystemet. Och du väljer själv om du vill skicka dina fakturor via post, e-mail eller som e-faktura. Självklart finns stöd för registrering av inbetalningarna, hantering av räntefakturor, påminnelser och avtalsfakturor. Snabbt och smidigt får du koll på dina inkomster.

Kontaktuppgifter
Fortnox AB
Framtidsvägen 10 A
Växjö

Web; fortnox.se
E-post;info@fortnox.se
Tel; +46 (0)470-78 50 00


Ladda ner produktark för Fortnox och några av våra vanligaste e-handelsystem;

Integrera Fortnox med Magento.pdf
Integrera Fortnox med Magento2.pdf
Integrera Fortnox med WooCommerce.pdf
Integrera Fortnox med Prestashop.pdf
Integrera Fortnox med Nordisk-e-handel.pdf
Integrera Fortnox med Starweb.pdf
Integrera Fortnox med Jetshop.pdf
Integrera Fortnox med Shopify.pdf

Läs mer om vilka ehandelssystem som kan kopplas till Fortnox

Fortnox kan integreras mot följande e-handelssystem.

Integrationen av Fortnox till Sharespine hjälper e-handlaren att arbeta med fler säljkanaler, reducera manuella operationer och därmed öka affärsnyttan. Genom att förenkla eller eliminera arbetsmoment i den dagliga hanteringen av din webbutik, som överföring av order, kunddata, lager och onlinebetalningar, sparar du inte bara tid, utan ökar även kvalitet på den data som ska överföras. För att läsa mer om vilka dataregister som kan skickas till och från webbutiken så trycker du på en av ikonerna för ditt valda e-handelssystem nedan.

Läs mer om vilka dataregister som används med Fortnox

Dataregister & funktioner för olika ekonomisystem

Tänk på att olika system inte alltid har stöd för samma dataregister och att vissa moment därför kanske inte går att genomföra. Här kan du se vilka olika register [data] som vi med vår programvara kan flytta mellan dina olika systemen, samt lite andra funktioner som vår integrationsprodukt klarar hantera.

Läs mer om vilka vanliga flöden vi kan sätta upp med Fortnox

Sharespines olika standardflöden.

Här kommer en beskrivning av våra vanligaste flöden som kunderna efterfrågar och som produkten är utvecklad för. För kunder som önskar andra flöden eller arbetsprocesser så kan vi genom vårt system med plugin bygga skräddarsydda funktioner som påverkar och ändrar våra standardflöden.

Tekniska manualer

Klicka på länkarna nedan för att komma till rätt manual

Vad kostar våra tjänster?

Våra produkter och tjänster

Vår prismodell för vår Client och vår Cloud lösningen är baserad på volym och funktion. Med en låg ingångskostnad vill vi  att även mindre skall kunna ta del av mer avancerade tjänster inom e-handeln.

Sharespine Client

Sharespine Client används i de fall där ekonomisystemet är klientbaserat, t.e.x Visma Administration eller Mamut One Enterprise.

Sharespine Client är en klientbaserad SaaS tjänst och prismodellen är baserad på volym och funktion. Till licens krävs ett startpaketet som täcker installation och konfiguration.

Från 195 kr/mån.

Läs mer om Client

Sharespine Cloud

Sharespine Cloud används i de fall där ekonomisystemet är molnbaserade, t.e.x Specter, Fortnox, Visma eEkonomi, e-conomic eller Hogia Small.

Sharespine Cloud är en molnbaserad SaaS tjänst och prismodellen är baserad på volym och funktion.Till licens krävs ett startpaketet som täcker installation och konfiguration.

Från 195 kr/mån.

Läs mer om Cloud

Startpaket

Startpaket täcker leverans, installation, utbildning och konfiguration. Startpaketet tar normalt mellan 2-6h beroende på önskade flöden.

Vi hjälper er att komma igång med er koppling mellan webbutiken och ert affärssystem. Tillsammans går igenom hur flödet skall vara och vilken information som skall synkas mellan de olika systemen.

Från 2200kr.

Läs mer om Startpaket
Kontakta oss för mer information